De maaltijdservice van Stichting PCSOH

Gezond en gevarieerd eten is de basis van een goede gezondheid. Daarom biedt de keuken van Horizon en Westerkim u tal van mogelijkheden om uw gezondheid in balans te houden. En we kunnen u alvast verklappen dat die keuken veel gevarieerder is dan veel cliënten denken.

Zo bieden we u de mogelijkheid om bij ons een vers bereide maaltijd te bestellen. We werken met kakelverse ingrediënten en letten er op dat we een gezonde mix van voeding aanbieden.
De door u bestelde maaltijd kunt u bij Horizon of Westerkim ophalen.

Maar u hoeft niet perse naar één van de locaties. Woont u in de buurt en bent u om welke reden dan ook niet in de gelegenheid om de maaltijd zelf af te halen? Dan kunnen we de maaltijd (tegen meerprijs) bij u thuis bezorgen. Op de afgesproken dagen wordt deze tussen 11.30 en 13.30 uur bij u thuis bezorgd.

Gast aan tafel
Vindt u het gezelliger om uw maaltijd samen met anderen te nuttigen? Dan bieden de sfeervolle restaurants van Horizon en Westerkim uitkomst.
Tussen 12.00 en 13.00 serveren we in beide restaurants een heerlijke warme maaltijd.
De tafel is gedekt en de gezelligheid is gratis. Onze gastdame staat voor u klaar om u hartelijk welkom te heten.

Huiswinkel
Wilt u onafhankelijk van de keuken toch een verse maaltijd eten? In de huiswinkel van Horizon of Westerkim kunt u terecht voor een heerlijke koelvers- of vriesversmaaltijd.  

Wilt u meer (w)eten?
Kom gerust even langs en laat u informeren. Of bel (liefst na 13.30 uur) met de keuken van Horizon 023-5616000 of Westerkim 0252-623623.

 

Klik > hier voor een folder over de keuken van Stichting PCSOH

Klik > hier voor een flyer over de maaltijdservice van Stichting PCSOH

 

 

 

Wij zoeken VRIJWILLIGERS!

Voor het rondbrengen van onze (dagelijks vers bereide) warme maaltijd in de wijk zijn wij dringend op zoek naar u!

Het betreft + 15 adressen per rit van ongeveer 10 km. U rijdt in uw eigen auto en ontvangt een vergoeding van € 0,19 per km.

Wij zoeken vrijwilligers voor zowel Nieuw-Vennep als Horizon.

Bent u geïnteresseerd, of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Michael de Zwart, Hoofd Voeding Horizon, tel: 023-5616000 (liefst na 13.15 uur) of via e-mail michael.de.zwart@pcsoh.nl

Of neem contact op met Petra van Dam, Sous Chef Westerkim, tel: 0252-623623, of via e-mail petra.van.dam@pcsoh.nl