Welkom in Hoofddorp en Nieuw-Vennep

Horizon en Westerkim. Dat zijn onze zorgcentra in resp. Hoofddorp en Nieuw-Vennep. Zorgcentra met namen die passen bij de uitgestrekte polders en wijde wolkenluchten in onze streek. Namen die voor veel van onze bewoners bovendien een Bijbelse betekenis hebben en wijzen op het Licht (met een hoofdletter) in de avond van het leven.

In Horizon beschikken we over 51 zorgappartementen in een kleinschalige woonomgeving. Per etage zijn er 17 appartementen en twee huiskamers. Per huiskamer verblijven uiteindelijk 8-9 cliënten. Daarnaast verhuren we in Hoofddorp 120 seniorenappartementen, plus 30 appartementen die verhuurd worden in het kader van scheiden van wonen en zorg.

In Westerkim hebben we 36 zorgappartementen voor kleinschalig wonen, verdeeld over 4 etages. Elke etage huisvest dus 9 cliënten, die een huiskamer delen met elkaar. Daarnaast verhuren we 10-14 appartementen in het kader van scheiden van wonen en zorg.

Verder hebben we in beide huizen plaats voor logees: gasten die tijdelijk huisvesting en zorg nodig hebben. Dankzij onze eigen keuken in Hoofddorp genieten al onze bewoners elke dag van een gezonde, vers bereide maaltijd. Klik op de locatie waar u meer van wilt weten.

Op beide locaties hebben we een gedreven team. Spreekt onze filosofie jou aan? Bekijk dan de vacatures en neem contact op voor een kennismaking.

 

Cliëntenraad PCSOH
Voorzitter: de heer K. van der Veen
k-rvanderveen@kpnmail.nl

 

Bewonerscommissie Horizon:
Voorzitter: de heer B. Boskamp
bewonerscommissie@pcsoh.nl

 


 

 


... LOADING ...