Comfortabel wonen naast Horizon

U wordt een dagje ouder, maar u hebt wellicht geen zorg nodig. Sterker nog, u bent vitaal en trekt er nog graag op uit. Toch is het een prettig idee om dicht bij een zorgcentrum te wonen. Dicht bij professionele zorgverleners, leeftijdgenoten en uiteenlopende voorzieningen. Dat kan in Hoofddorp. Naast de zorgappartementen die we hier hebben, verhuren we ook seniorenappartementen. Comfortabele appartementen waar u – al dan niet met uw partner – geheel zelfstandig woont. U kunt zich inschrijven voor deze appartementen als u 65 jaar of ouder bent.

 
U bent als bewoner van een seniorenappartement slechts één deur verwijderd van zorg, aandacht en ontspanning. U kunt bijvoorbeeld deelnemen aan de activiteiten voor bewoners en de gezamenlijke maaltijden. En mocht u eerste hulp nodig hebben, dan staan de zorgverleners meteen bij u voor de deur. Alle appartementen zijn namelijk aangesloten op het interne alarmeringssysteem. Een prettig idee.
Verschillende bewoners assisteren als vrijwilliger in Horizon.
Hebt u geen behoefte aan extra diensten of contacten? Dan woont u zelfstandig en zonder verplichtingen. Lees meer over de verschillende appartementen en de mogelijkheden van inschrijving. Klik hiervoor op de knop 'Inschrijven'.
 
Stichting PCSOH heeft een bewonerscommissie, welke te bereiken is per mail:
Voorzitter: de heer B. Boskamp