Van wonen tot verpleging

U komt ze allemaal bij ons tegen. Vitale zeventigers die volledig zelfstandig wonen en geen zorgbehoefte hebben. Maar ook oudere bewoners die elke dag professionele zorg nodig hebben. Wonen, persoonlijke verzorging, verpleging, begeleiding, thuiszorg, huishoudelijke verzorging: we hebben het allemaal in huis. Beide locaties zijn ingericht voor kleinschalig wonen voor mensen met dementie. Ook verhuren we enkele appartementen in het kader van scheiden van wonen en zorg. U woont zelfstandig, maar maakt gebruik van de zorg- en dienstverlening vanuit het huis. Naast het complex van Westerkim bevinden zich seniorenappartementen die woningcorporatie Ymere verhuurt. En in Horizon te Hoofddorp verhuren we zelf seniorenappartementen. Bekijk het zorgaanbod van deze locaties.

Op onze zorgverlening zijn de algemene voorwaarden van Actiz / BTN van toepassing.
Ook hanteren wij de uitgangspunten van het CVZ, zoals deze te vinden zijn in de brochure "Uw zorg in een AWBZ-instelling"
Een exemplaar van de algemene voorwaarden en van de CVZ-brochure vindt u onder 'Publicaties'.
 

Aanvullende diensten
Naast de zorg- en dienstverlening die u ontvangt aan de hand van de indicatie en het opgestelde zorgleefplan, kunt u ook gebruik maken van aanvullende diensten. Dezen worden per maand apart bij u in rekening gebracht.
U kunt hierbij denken aan:

 

Omschrijving Bedrag per maand
Abonnement telefoon €   10,00
Gesprekskosten (afhankelijk van 'belgedrag') €   p.m.
Abonnement kabel-TV €  10,00
Bijdrage in de waskosten, indien u de was door het verzorgingshuis laat verzorgen € 36,00
   
Kledingmerkjes (NB: eenmalige kosten) € 100,00
   
Eigen bijdrage dagactiviteiten / ontmoetingscentrum incl. maaltijd, koffie en thee, per dagdeel € 5,00