Activiteiten

Het is u veel waard dat u comfortabel woont en zorg op maat krijgt in Westerkim. Maar we bieden u graag méér. Ontspanning en afwisseling, uitdaging en plezier, bezinning en ontmoeting. Dat is een kwestie van welzijn; u blijft daardoor actief, passend bij uw mogelijkheden én houdt contact met anderen. Precies zoveel als u op prijs stelt.

Ons vaste team van activiteitenbegeleiders en huiskamerbegeleiders organiseert uiteenlopende activiteiten. Van wekelijkse activiteiten tot jaarlijkse uitjes. We worden hierin ondersteund door een grote groep vrijwilligers. Niet alleen de bewoners van onze zorgappartementen zijn hierbij welkom. Ook de senioren uit de buurt nodigen we graag uit voor deze activiteiten. Denk aan schildercursussen, spelmiddagen, bewegen voor ouderen, soosavonden en borreluurtjes. Soms gaan we de deur uit voor een gezamenlijk uitje.

 

 


... LOADING ...
 
 

 

Westerkim doet mee aan de Sociëteit in Nieuw-Vennep

De Sociëteit is een samenwerkingsverband tussen Meerwaarde, Amstelring, Westerkim, Cordaan, Pier- K  en de gemeente Haarlemmermeer. Inwoners  kunnen er terecht voor verschillende activiteiten maar ook met hulpvragen. De Sociëteit is iedere donderdag van 10.00 tot 16.00 uur gratis toegankelijk. Er is een coördinator aanwezig en ondersteuning door een verzorgende als dat nodig is. Adres: Pier K, Harmonieplein 2 Nieuw -Vennep. http://www.societeit-nieuwvennep.nl.

Klik > hier voor een flyer van de Sociëteit