023 561 60 00
A+ A+ A+
Ontmoeting, spelletjes en samen eten
Welzijn en activiteiten | Restaurant en maaltijdservice | Ontmoetingsgroepen | Activiteiten | Voorzieningen | Agenda | Belevingstuin

Ontmoetingsgroepen

Trek in een kop koffie, zin in een praatje of een spelletje of gezellig en gezond eten met leeftijdsgenoten?

Stichting PCSOH organiseert op diverse momenten in de week op verschillende locaties ontmoetingsgroepen. U kunt hier vrijblijvend bij aansluiten, er zijn geen kosten aan verbonden. U betaalt alleen voor de warme maaltijd.

Voor wie zijn de ontmoetingsgroepen?

Thuiswonende ouderen die eenzaam zijn, geheugenproblemen of regieverlies hebben. Ook mantelzorgers zijn welkom: U kunt bij de ontmoetingsgroepen terecht als u vragen heeft op het gebied van zorg en ondersteuning. Hoe kunt u zo lang mogelijk thuis blijven wonen? Waar kunt u terecht voor hulp? Onze medewerkers van de ontmoetingsgroepen helpen u graag verder.

Eet u mee?

Wij kunnen u een brood- of warme maaltijd aanbieden. De kosten voor een warme maaltijd bedragen 5 euro, voor de broodmaaltijd 2,50 euro. U mag ook zelf een lunch meenemen. Koffie en thee worden de hele dag gratis aangeboden.

Dagbesteding

In onze locatie Horizon is de mogelijkheid voor dagbesteding voor thuiswonende ouderen. Het gaat hier natuurlijk om gezelligheid, maar ook om betekenisvolle activiteiten. De dagbesteding is ingericht voor thuiswonende ouderen die hun cognitieve vaardigheden willen trainen en in stand willen houden.

Om deel te kunnen nemen aan Dagbesteding heeft u een beschikking nodig van de Gemeente Haarlemmermeer. Neem hiervoor contact op met een consulent van de gemeente. Ook willen wij u helpen als u vragen heeft.