023 561 60 00
A+ A+ A+
Restaurant en maaltijdservice
Welzijn en activiteiten | Restaurant en maaltijdservice | Ontmoetingsgroepen | Activiteiten | Voorzieningen | Agenda | Belevingstuin

Afwijkende maaltijd situatie door Corona virus

Gaan de restaurants weer open?

Vanaf dinsdag 6 oktober kunnen we weer maaltijden en koffie serveren in ’t Kruispunt en het Atrium van Horizon.

De openstelling van restaurant de Verbinding laat nog even op zich wachten. Zoals u bekend zal er waarschijnlijk morgen (13 oktober) een persconferentie worden gehouden waarin de landelijke maatregelen zullen worden aangescherpt. We wachten deze persconferentie af, alvorens verdere afspraken te maken.

Openingstijden `t Kruispunt en De Verbinding:

Horizon: Maandag t/m zondag van 12.15 - 14.00 uur

Westerkim: Maandag t/m zondag van 12.30 - 14.00 uur  

Voor alle voorwaarden vragen we u contact op te nemen met onze recepties (Horizon: 023 561 60 00 en Westerkim: 0252 623 623).

  • Bij de volgende klachten moeten we u vragen thuis te blijven: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, koorts.
  • Bij binnenkomst wordt u verzocht uw handen te wassen en/of te desinfecteren.
  • Toiletbezoek is toegestaan.

Bestellen, afhalen, bezorgen maaltijden tijdens de Corona situatie

Ook in deze roerige tijden van het Coronavirus kunt u bij ons maaltijden bestellen:

  • Dagelijks vers bereid in eigen keuken
  • Warm of gekoeld aan te leveren
  • Hoofdmaaltijd: € 6,50
  • Voor €1,00 extra thuis bezorgd tussen 11.30 en 13.00

Wil je meer informatie of een bestelling plaatsen? Bel naar locatie Horizon: 023-5616000 of locatie Westerkim: 0252-623623.

We zouden het fijn vinden als de mogelijkheid van onze maaltijdservice zo veel mogelijk ouderen in de wijk bereikt (evt. via familie en bekenden), dus als u deze informatie in uw omgeving zou willen vertellen, heel graag. Bedankt!

Maaltijden geserveerd in het atrium van fase 1

Bewoners van Scheiden wonen zorg kunnen sinds eind augustus 2020 in het atrium van fase 1 koffie en thee en een warme maaltijd nuttigen. Hiermee hebben we een begin gemaakt van het belevingsplein wat we aan het opzetten zijn.

EINDE AFWIJKENDE INFORMATIE RONDOM CORONA SITUATIE

Restaurant en maaltijdservice in 'normale' omstandigheden

Op de begane grond van Horizon en Westerkim bevindt zich een gezellig restaurant. Het restaurant in Horizon is door de week geopend van 10:00 tot 16:00 uur, in Westerkim kunt u ook al in het weekend terecht. Niet alleen voor bewoners, iedereen is van harte welkom!

Betaling gaat via automatisch incasso. Zo hoeft u nooit te twijfelen of u wel voldoende contant in huis hebt.

Warme maaltijd

Iedere dag kunt u in ons restaurant tussen 12:00 en 13:30 uur terecht voor een verse warme maaltijd. Een driegangenmenu kost € 9,00, of u kunt de gangen los afnemen tegen de volgende prijzen. De tafel is gedekt en de gezelligheid is gratis!

Hoofdgerecht: 6,50 euro
Soep: 1,50 euro
Toetje: 1 euro

Wilt u zich aanmelden of meer informatie ontvangen over de restaurants van PCSOH? Neem dan contact op met onze receptie via 023 561 60 00 (Horizon) of 0252 623 623 (Westerkim).

Maaltijdservice

Makkelijk doen? Maak dan gebruik van onze maaltijdservice bij Horizon of Westerkim. U kunt uw maaltijden afhalen bij ons restaurant: gekoeld, warm of 1x per week vriesvers. Wij leveren zeven dagen per week, maar u bepaalt zelf hoe vaak u een maaltijd wilt bestellen.

Woont u in de buurt en bent u om welke reden dan ook niet in de gelegenheid om de maaltijd zelf te halen? Dan kunt u de maaltijd tussen 11.30 en 13.30 uur bij u thuis laten bezorgen (1 euro bezorgkosten).

Meer weten of bestellen? Kom langs of bel (liefst na 13.30 uur) met de keuken van Horizon (023 - 561 6000) of Westerkim (0252 - 623 623).

Activiteiten

In het restaurant worden verschillende activiteiten georganiseerd. Iedere donderdag is er een snackmiddag en op vrijdagmiddag een borrel. Een keer in de drie weken is er een themamaaltijd: een heerlijk driegangendiner met een leuk aansprekend thema.

Uw eigen feest of familiebijeenkomst vieren in ons restaurant? De gastdames en -heren kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden.

 

Gebruik onze handige maaltijdservice

Zeven dagen per week een verse maaltijd, om af te halen of thuis te laten bezorgen. Zowel in Hoofddorp als Nieuw-Vennep.

Maaltijden bestellen

Meer weten?

Neem contact op!