023 561 60 00
A+ A+ A+
Werken bij | Vacatures | Vrijwilligers

Vacatures

Ga jij fluitend aan het werk bij PCSOH? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste professionals in de zorg. Persoonlijke aandacht, respect en betrokkenheid staan bij ons voorop. Voor onze cliënten én jou als collega. Hier krijgt jouw ambitie alle ruimte. Pak je kans bij PCSOH!

Wij zijn een kleinschalige zorgorganisatie met korte lijnen. Juist daardoor maken we in regio Haarlemmermeer het verschil. We hebben twee locaties; Horizon in Hoofddorp en Westerkim in Nieuw-Vennep. We bieden wonen, zorg en welzijn aan ongeveer 350 bewoners.

De bewoners van PCSOH voelen zich bij ons thuis… Net als de collega’s! Het is vooral onze kleinschaligheid die daarvoor zorgt. Maar dat is het niet alleen. PCSOH hecht, door haar protestants christelijke achtergrond, sterk aan de waarden; betrouwbaar zijn, geborgenheid bieden, elkaar lief hebben en verantwoordelijkheid dragen.

Dagelijks houden we deze waarden hoog. En dat is merkbaar! PCSOH is hierdoor niet alleen een fijne plek om te wonen, maar ook om te werken. Wil jij dat ook, ergens werken waar je je thuis voelt? Kom dan naar PCSOH!

Word jij onze nieuwe collega?

Neem contact op met onze recruiter (afdeling HR) Debby de Groot.
Werkdagen: maandag, dinsdag en donderdagochtend.
Telefoonnummer: 06-40265390
Emailadres: werkenbij@pcsoh.nl.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

LET OP: Ben jij Verzorgende of Verpleegkundige en benieuwd hoe werken bij PCSOH is? Loop dan een dagje bij ons mee. Klik op onderstaande button!

Loop eens een dagje mee

Bekijk hier onze huidige vacatures

Vrijwilligers Cliƫntenraad

31 mei 2021

Wil jij dat de bewoners de zorg krijgen die ze nodig hebben en wonen in een omgeving die bij hen past? Denk met ons mee en word lid van de Cliƫntenraad!

arrow_forward

HR Stagiair

20 mei 2021

Zoek jij een leerzame en uitdagende HR stage? Neem dan contact met ons op en hoor welke interessante HR projecten binnenkort van start gaan!

arrow_forward

Verpleegkundige nachtdiensten

26 april 2021

Ben jij Verpleegkundige en ben je geboeid en gedreven om te werken in de psychogeriatrie? Haal jij voldoening uit het voor elkaar boksen van de beste zorg voor deze doelgroep? Kom dan ons nachtteam versterken!

arrow_forward

Verzorgende IG nachtdiensten

22 april 2021

Ben jij Verzorgende IG en wil je graag werken in nachtdiensten? En wil je graag werken in een rooster dat bij jou past? Dat kan nu bij PCSOH!

arrow_forward

Applicatiebeheerder

15 april 2021

Ben jij applicatiebeheerder en zoek je afwisseling, verantwoordelijkheid en uitdaging? Dan is dit de juiste rol voor jou!

arrow_forward

Flexibele Zorgmedewerkers

18 maart 2021

Flexibel werken bij Westerkim en Horizon met een rooster dat bij jou past! Meld je nu aan voor onze Flexpool en maak dagelijks een verschil in de zorg!

arrow_forward

Leden Raad van Toezicht

11 maart 2021

Heeft u een juridische of bouwkundige achtergrond? En vindt u het leuk sparringpartner te zijn en advies te geven? Solliciteer dan nu voor deze rol in de Raad van Toezicht!

arrow_forward

Geriatrisch Verpleegkundige

1 maart 2021

Ben jij Verpleegkundige en ben je geboeid en gedreven om te werken in de psychogeriatrie? Dan ligt er bij PCSOH een mooie kans voor jou!

arrow_forward