023 561 60 00
A+ A+ A+

Meewerkend Teamleider(s) Zorg

16 maart 2023

Ben jij Teamleider Zorg en op zoek naar een nieuwe werkplek? Of ben jij Verzorgende IG en klaar voor je volgende move? Lees hier verder!


28-32 uur per week
Hoofddorp | Horizon en
Nieuw-Vennep | Westerkim
Bruto €
 2.495,33 - € 3.575,63

                                         
DIT DOE JE 
Jouw vak Verzorgende IG versta jij van voor naar achter. En leidinggeven zit je in het bloed. In deze veelzijdige functie ga je al deze talenten benutten! Als Meewerkend Teamleider Zorg voer jij net als jouw collega’s de dagelijkse zorg van bewoners en cliënten uit. Daarbij geef jij vanuit de visie van PCSOH, het jaarplan en het teamplan ook leiding aan het zorgteam waarin je werkt. Je bent voor hen eerste aanspreekpunt, je begeleidt de teamvergaderingen, helpt knelpunten in het rooster oplossen en voert kortverzuimgesprekken. De Manager Zorg & Welzijn geef jij input voor het jaarplan en samen houd je ontwikkelgesprekken. Deze baan bruist van de veelzijdigheid, benut al jouw skills en brengt jou elke dag de kans om samen de beste zorg te verlenen!
 

DIT KRIJG JE
⇒ Een lekker warm welkom met buddy op je eerste dag en tijdens jouw inwerkperiode
⇒ Een contract voor onbepaalde tijd
⇒ Salaris volgens cao VVT - FWG 45
⇒ Eindejaarsuitkering van 8,33 %
⇒ Fiscale benefits bij het kopen van een (elektrische) fiets, telefoon, computer en tablet
⇒ Voordelig fitnessen met een sportabonnement bij jou in de buurt.

DIT BRENG JE
‚Äč⇒ Meerdere jaren ervaring als Verzorgende IG in ouderenzorg
⇒ Bij voorkeur ervaring in leidinggeven
⇒ Je hebt kennis en werkervaring van zorgcoördinatie
⇒ Door haar protestants christelijke achtergrond hecht PCSOH waarde aan betrouwbaarheid, elkaar lief hebben, geborgenheid en verantwoordelijkheid. Hierin herken jij jezelf.

ZO SOLLICITEER JE
Solliciteren doe je in 1 minuut! App jouw CV naar Recruitment, Debby de Groot, via 06-40265390 of meld je aan via de button.

Voor externe kandidaten geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben in de sollicitatieprocedure.

Meld je aan