023 561 60 00
A+ A+ A+

Verpleegkundige VPT

5 oktober 2022

Deskundig, betekenisvol en kwalitatief goed werk verzetten. Als dat is wat jij als Verpleegkundige zoekt, solliciteer dan direct en kom het VPT-team versterken!


24 uur per week
Hoofddorp | Nieuw-Vennep
Bruto € 2717,16 - € 3942,98 


DIT DOE JIJ..
Deskundig, betekenisvol en kwalitatief goed werk verzetten. Dat is wat je als Verpleegkundige bij PCSOH doet. In nauwe samenwerking met het verpleegkundige team zorg jij ervoor dat cliënten thuis de zorg krijgen die ze verdienen. Naast de verpleegtechnische werkzaamheden, heb je taken als het indiceren van zorg, het deelnemen aan kwaliteitswerkgroepen, het coördineren van de zorgverlening en het geven van consulten bij zorgsituaties. Juist deze complexe situaties hebben jouw onverdeelde aandacht. Door jouw betrokkenheid en toewijding leggen zowel de cliënten als hun familie met vertrouwen de zorg in jouw handen. En dat is nou precies hetgeen waar jij het voor doet! Klinkt dit als jouw nieuwe werkplek? Solliciteer dan, loop een dag mee in het team en maak van PCSOH jouw nieuwe Thuis.
 

DIT KRIJG JE..
 In dienst treden met een contract voor onbepaalde tijd
⇒ Salaris conform cao VVT - FWG 50
⇒ Eindejaarsuitkering van 8,33 %
⇒ Individuele en teamcoaching
⇒ Het kopen van een (elektrische) fiets met 40% belastingvoordeel
 Het kopen van computer/tablets met 40% belastingvoordeel
 Voordelig fitnessen met een sportabonnement bij jou in de buurt.
 

DIT BRENG JE..
 Een afgeronde opleiding HBO Verpleegkunde
 Beschikbaar voor bereikbaarheidsdiensten ’s avonds/’s nachts/weekenden
 Werken op beide locaties vind je leuk en je hebt eigen vervoer
 Door haar protestants christelijke achtergrond hecht PCSOH waarde aan betrouwbaarheid, elkaar lief hebben, geborgenheid en verantwoordelijkheid. Hierin herken jij jezelf.


SOLLICITEREN DOE JE ZO..
App jouw CV naar Debby de Groot via 06-40265390. Of stuur je CV via de button bij de vacature. En ik neem contact met je op!

Meld je aan