023 561 60 00
A+ A+ A+

Verzorgende IG Nachtalarmering

22 augustus 2022

Wil jij dat ouderen in de Haarlemmermeer langer thuis kunnen wonen? En dat met een veilig gevoel kunnen doen? En werk jij graag in de nacht? Lees dan gauw verder!


20- 32 uur per week
Hoofddorp | Nieuw-Vennep
Bruto
€ 2135 - € 3159 


DIT DOE JIJ..
Als Verzorgende IG Nachtalarmering ga jij betekenisvol werk verzetten! Mede door jouw bijdrage hebben ouderen de mogelijkheid langer thuis te kunnen wonen. In hun eigen omgeving. Hun vertrouwde omgeving.. Je start jouw dienst op één van de locaties van PCSOH. Vanuit hier bezoek jij cliënten aan huis na een nachtelijke oproep via de zorgcentrale van ZCN. Na een triage (beoordeling van de oproep) van de zorgcentralist van ZCN worden niet-medische en niet acute vragen doorgezet naar jou voor opvolging. Je overlegt indien nodig met de huisartsenpost over de te verlenen zorg en registreert de melding. Met behulp van deze Sociale alarmering Haarlemmermeer hebben ouderen 24 uur per dag de mogelijkheid in noodsituaties hulp in te roepen. Mede dankzij jouw rol als Verzorgende IG Nachtalarmering kunnen ouderen in de Haarlemmermeer met een gerust hart gaan slapen!


DIT KRIJG JE..
 Jaarcontract opgevolgd met een contract voor onbepaalde tijd
⇒ Salaris conform cao VVT - FWG 35/40
⇒ Eindejaarsuitkering van 8,33 %
⇒ Het kopen van een (elektrische) fiets met  40% belastingvoordeel
Het kopen van computer/tablets met 40% belastingvoordeel
 Voordelig fitnessen met een sportabonnement bij jou in de buurt.


DIT BRENG JE..
 Een afgeronde opleiding MBO Verzorgende IG 
 Beschikbaar voor bereikbaarheidsdiensten ’s avonds/’s nachts/weekenden
 Werken op beide locaties vind je leuk en je hebt eigen vervoer
 Door haar protestants christelijke achtergrond hecht PCSOH waarde aan betrouwbaarheid, elkaar lief hebben, geborgenheid en verantwoordelijkheid. Hierin herken jij jezelf.


SOLLICITEREN  DOE JE ZO..
App jouw CV naar Debby de Groot via 06-40265390. Of stuur je CV via de button bij de vacature. En ik neem contact met je op!

Solliciteer nu