023 561 60 00
A+ A+ A+

Vrijwilligers Cliëntenraad

9 maart 2021

Wil jij dat de bewoners de zorg krijgen die ze nodig hebben en wonen in een omgeving die bij hen past? Denk met ons mee en word lid van de Cliëntenraad!


Werken in de ouderenzorg, met aandacht voor de bewoners EN voor jou!

Stichting PCSOH is een kleinschalige zorgorganisatie met korte lijnen. We bieden wonen, zorg en welzijn aan ongeveer 350 bewoners in Horizon te Hoofddorp en Westerkim te Nieuw-Vennep. Juist door onze kleinschaligheid voelen onze bewoners zich bij ons thuis.
Net als onze collega’s! Wil jij net als hen ook ergens werken waar je je thuis voelt? Kom dan werken bij PCSOH!
 


Per direct zijn wij op zoek naar:

Vrijwilligers voor de Cliëntenraad
 

Wat ga je doen?
Voel jij sterke binding met ouderenzorg en met het welzijn van ouderen? Wil jij dat de bewoners de zorg krijgen die ze nodig hebben en wonen in een omgeving die bij hen past? Word dan lid van de Cliëntenraad! Voor twee vacatures zoeken wij op korte termijn betrokken en enthousiaste leden. Samen met de andere leden behartig je de belangen van de bewoners van zowel Westerkim als Horizon. Je ziet toe op de dagelijkse gang van zaken, je signaleert verbeterpunten en je steekt de hoofden bij elkaar om ideeën aan te dragen. Hiervoor blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen binnen PCSOH en je woont jaarlijks acht vergaderingen bij. Wil jij ook helpen een verschil te maken in de ouderenzorg? Neem dan nu contact op!

Wat breng je mee?
- De bereidheid om op vrijwillige basis inbreng te geven;
- Een warm hart voor de belangen en het welzijn van de bewoners;
- Enig inzicht in het functioneren van de organisatie PCSOH of vergelijkbare zorginstelling;
- Je bent op korte termijn beschikbaar;
- Je beschikt over een grote mate van betrokkenheid en een dosis enthousiasme;
- Door haar protestants christelijke achtergrond hecht PCSOH waarde aan betrouwbaarheid, elkaar lief hebben, geborgenheid en verantwoordelijkheid. Hierin herken jij jezelf.
 

Klinkt dit als iets voor jou, solliciteer dan nu!
Voor meer informatie bel Debby de Groot, Recruiter, 06-40265390 (werkdagen maandags, dinsdags, donderdagochtend). Je kunt jouw sollicitatie, voorzien van CV, mailen naar werkenbij@pcsoh.nl t.a.v. Debby de Groot.

Solliciteer nu