023 561 60 00
A+ A+ A+
Wonen bij PCSOH

Wonen in een huurappartement

U bent vitaal en trekt er nog graag op uit. Toch is het een prettig idee om dicht bij een zorgcentrum te wonen. Dicht bij professionele zorgverleners, leeftijdgenoten en uiteenlopende voorzieningen. Dat kan in een van onze comfortabele aanleunwoningen.

U bent als bewoner van een seniorenappartement slechts één deur verwijderd van zorg, aandacht en ontspanning. U kunt bijvoorbeeld gebruikmaken van de ontspanningsbijeenkomsten, kapsalon, sporten, biljarten, het winkeltje, bingo, de gezamenlijke maaltijd en andere activiteiten. Bovendien onderneemt de actieve buurtvereniging allerlei activiteiten. Alle appartementen in Hoofddorp zijn aangesloten op het interne alarmsysteem. In geval van nood staan onze zorgverleners snel voor u klaar.

Hebt u geen behoefte aan extra diensten of contacten? Dan woont u zelfstandig en zonder verplichtingen in een prachtige groene omgeving met alle faciliteiten in de buurt. U kunt zich altijd later alsnog aanmelden voor zorg thuis.

Goed om te weten

  • Voor thuiszorg heeft u een indicatie nodig van onze wijkverpleegkundige.
  • U kunt zich inschrijven voor deze appartementen als u 65 jaar of ouder bent.
  • Voor het inschrijven op de wachtlijst vragen wij € 10,-- inschrijfgeld per jaar. Dit wordt via machtiging geïncasseerd.
  • Lees meer over de huurvoorwaarden en hoe u zich kunt inschrijven op deze pagina.

Aanbod

Zorg met verblijf?

Kijk dan bij onze intramurale appartementen.‚Äč

Meer weten of direct inschrijven?

Neem contact met ons op, dan bekijken we samen welk appartement het beste bij past.

Schrijf u in

Meer weten?

Neem contact op!