023 561 60 00
A+ A+ A+
Voel je thuis in Horizon
Zorg met verblijf | Horizon | Westerkim

Zorgappartement Horizon

Uw eigen zorgappartement met alle zorg en aandacht die u nodig hebt. Bij ons voelt u zich snel thuis. Welkom in Horizon!

Horizon

Horizon heeft 51 zorgappartementen verdeeld over 3 etages in een kleinschalige woonomgeving. U heeft uw eigen appartement en een gezamenlijke woonkamer die u deelt met 8 buren. Gemiddeld wonen er 16 bewoners op een etage. Doordat we werken in vaste zorgteams leert u de medewerkers snel kennen. Even zo belangrijk: de medewerkers kennen u en uw gebruiken. Dit is belangrijk voor een persoonlijke zorgverlening. We horen het van bewoners en gasten: hier voel je je snel thuis.

Huiselijkheid staat bij ons centraal. U mag uw appartement zelf inrichten en we hebben de etages gezellig ingericht.

Wie komen er in aanmerking voor kleinschalig wonen?

Op begane grond wonen bewoners met zorgzwaartepakket 6: beschermd wonen met intensieve verzorging en verpleging. De nadruk ligt op lichamelijke intensieve verzorging en verpleging. Over het algemeen wonen op deze etage geen bewoners met dementie.

Op de eerste etage wonen bewoners met zorgzwaartepakket 5 en 6. Op deze etage wonen bewoners met dementie die bijvoorbeeld ondersteuning nodig hebben bij hun dagstructuur.

Op de tweede etage wonen bewoners met een artikel 21 (Wet op de Zorg en Dwang) die intensieve begeleiding en ondersteuning nodig hebben. Voor hun eigen veiligheid is dit een gesloten etage, waarbinnen ze in vrijheid en veiligheid kunnen leven en wonen.

Alles in de buurt

In Horizon bent u van alle gemakken voorzien. Bovendien werken we samen met allerlei specialisten. Zoals:

  • Specialist Ouderen Geneeskunde
  • Praktijk Verpleegkundige
  • Huiswinkel voor uw dagelijkse boodschappen
  • Was- en strijkservice
  • Kapsalon

Keuken

De keuken in Hoofddorp zorgt iedere dag voor een gezonde en gevarieerde maaltijd voor beide locaties. Met altijd keuze uit twee menu’s en uiteraard houden we rekening met uw dieet. Heeft u bezoek? Laat het weten, dan kan uw gast gewoon mee-eten. De meeste bewoners eten gezellig samen in de huiskamer, maar als u dat wilt, kunt u ook in uw eigen appartement eten.

Activiteiten

Samen met een grote groep gemotiveerde vrijwilligers organiseren we allerlei activiteiten en uitjes voor bewoners en senioren uit de buurt. Een schildercursus, handwerken, koor, spelmiddagen of een borrel. Met aandacht en gezelligheid geven ze kleur aan het leven van onze bewoners. 

Adres

Kruislaan 54
2131 WE Hoofddorp

Meer weten?

Impressie