023 561 60 00
A+ A+ A+
Alle zorg en begeleiding die u nodig heeft
Zorg thuis | Hulp bij huishouden | Verzorging / verpleging | Individuele begeleiding | Tijdelijk verblijf | Personenalarmering

Tijdelijk verblijf

U woont prettig thuis met behulp van passende ondersteuning. Maar door een medische ingreep heeft u tijdelijk meer zorg nodig. Of uw mantelzorger kan tijdelijk niet voor u zorgen. Dan kunt u tijdelijk bij onze locatie Westerkim terecht. U krijgt zorg en begeleiding en u kunt meedoen met leuke activiteiten in huis.

Tijdelijk meer zorg nodig

U heeft tijdelijk meer zorg nodig door bijvoorbeeld een ziekenhuis opname of een medische ingreep. De zorg die u nodig heeft is thuis niet mogelijk. Omdat u teveel fysieke problemen ervaart. Dan kunt u tijdelijk verblijven in ons zorgcentrum Westerkim. Bij ons krijgt u alle zorg en begeleiding die u nodig heeft om goed te kunnen herstellen.

Rustmoment mantelzorger

Soms zijn de mantelzorgtaken zwaar, dan is het prettig dat iemand een rustpauze kan nemen terwijl u goed verzorgd wordt. Of uw mantelzorger gaat op vakantie waardoor u meer zorg en begeleiding heeft. Dan bent u welkom voor een tijdelijk verblijf in Westerkim. Uw mantelzorger kan dan zijn aandacht ergens anders op richten terwijl u in goede handen bent.

Uw kamer

U krijgt een eigen kamer in ons zorgcentrum Westerkim. De kamer is ingericht maar u mag natuurlijk ook persoonlijke spullen meenemen. De maaltijden kunt u zowel alleen op uw kamer, als samen met anderen in de gemeenschappelijke ruimtes gebruiken. U kunt ook deelnemen aan de activiteiten in het woonzorgcentrum.

Hoe lang mag ik blijven?

Aangesterkt weer naar huis gaan, dat is het streven als u tijdelijk verblijft bij ons verblijft. Soms heeft u daar slechts een aantal dagen voor nodig en soms een aantal maanden. Heeft u daarna nog zorg nodig? Dan helpen we u met het vinden van een passende oplossing.

Kosten en indicatie

Afhankelijk van uw situatie maakt u gebruik van Eerstelijns Verblijf (ELV) of van de WMO-voorziening van uw gemeente. PCSOH ondersteunt u bij het aanvragen van de juiste indicatie.

Advies over zorg?

Neem contact met ons op, dan bekijken we samen welke zorg het beste bij u past.

Neem contact op