023 561 60 00
A+ A+ A+

Zoete Weken

14 september 2021

De zoete weken van American pancakes, M&M's en broodpudding.


In Westerkim hebben we momenteel het thema 'Zoete weken'. Een heerlijk thema wat veelomvattend is en waar we dus alle kanten mee op kunnen.

We begonnen met het maken van cupcakes van pomponnetjes op etage 3 en 4 van kleinschalig wonen. Al snel kwamen de gesprekken en anekdotes over taart. Later maakten we gebakjes van schuursponsjes. Op etage 1 en 2 werden met hulp van collega’s petit fours gemaakt door bewoners.

Omdat onze bewoners nu eenmaal gek zijn op zoetigheid, hadden we één van de afgelopen weekenden op etage 3 & 4 een zoet diner; vooraf American pancakes, als hoofdgerecht een broodpudding (die toch echt naar appeltaart smaakte aldus één van de bewoners) en als dessert een heerlijk toetje waarin M&M’s verstopt zaten. Als afsluiter een kopje koffie met uiteraard een puntje taart. Voor de grap speelden we ondertussen snoepjes memory, waar we allemaal veel plezier aan beleefden.

Al met al was het zeer geslaagd en reuze gezellig. Al vroeg een bewoner zich af of de dokter dit allemaal wel goed vond. “Ach”, zei ik, “dat vertellen we gewoon niet. Voor een keer mag alles.” “Maar we doen dit toch zeker nog wel eens? Het was zo gezellig!”, zegt de bewoner.

En daar doen we het voor!

 

Terug naar overzicht