023 561 60 00
A+ A+ A+

Advent win-actie

21 november 2020

Door de omstandigheden kunnen we met elkaar wel een extra lichtpuntje gebruiken. Daarom doen we graag met en voor jullie deze advent actie.


DOET U OOK MEE MET ONZE ADVENT WIN-ACTIE?

Dit jaar zullen de kerstdagen er anders uitzien dan we gewend zijn. Geen uitgebreide kerstdiners met familie of vrienden, maar thuis met het eigen gezin. Dit heeft impact op u, op onze collega’s maar ook de bewoners van Horizon en Westerkim kunnen door de maatregelen dit jaar maar weinig familie ontvangen. In deze donkere dagen willen wij daarom een lichtpuntje brengen in de vorm van een creatieve Advent win-actie.

Wat gaan we doen: De komende weken kunt u een warme kerstgroet, een mooi kerstgedicht of een persoonlijke kerst-anekdote met ons delen. Iedere week van de Adventstijd zullen wij op zondag uit de inzendingen een winnaar kiezen. Iedere winnaar krijgt een VVV-bon ter waarde van € 20,- thuisgestuurd. De winnende inzending plaatsen wij wekelijk op onze Facebookpagina en op onze website voorzien van een mooie foto en natuurlijk de naam van de inzender.

Wat moet u doen: Het is heel eenvoudig. Schrijf uw kerstgroet, gedicht of anekdote op in maximaal 200 woorden. Stuur deze vervolgens per mail naar secretariaat@pcsoh.nl. Heeft u zelf een mooie of bijzondere foto die goed past bij uw verhaal, dan kunt u deze ook meesturen. U kunt meedoen tot uiterlijk 18 december. Iedereen mag meedoen: PCSOH medewerkers, mantelzorgers, vrijwilligers en belanghebbenden. We kijken uit naar uw inzending.