023 561 60 00
A+ A+ A+

Cliƫntenvertrouwenspersoon Manon Lemmers

30 november 2021

Wanneer u zorg ontvangt, zijn er mensen die meekijken en meedenken. Indien u het niet eens bent met de zorg die u krijgt, kunt u mij in vertrouwen nemen.


Manon Lemmers, cliëntenvertrouwenspersoon Wet zorg en dwang, stelt zich aan u voor!

Wanneer u zorg ontvangt, zijn er mensen die meekijken en meedenken over de invulling en ondersteuning van uw dagelijks leven. Vaak loopt de ondersteuning en begeleiding goed en is er overleg met u of uw wettelijk vertegenwoordiger over de zorg die u ontvangt.

Het kan ook zijn dat u het niet eens bent met de zorg die u krijgt. Dat er regels of afspraken zijn gemaakt waarin u zich niet goed kan vinden.

Wanneer u de behoefte heeft om vrijuit en in vertrouwen over zulke dingen te praten, dan kan dat met mij. Ik bied een luisterend oor en ben zonder oordeel. Ik sta u en uw belangen bij en ben niet in dienst van PCSOH.  Samen kijken we op welke manier ik u kan ondersteunen.

Mijn naam is Manon Lemmers, cliëntenvertrouwenspersoon Wet zorg en dwang bij Stichting Zorgstem. Ik heb ervaring met de doelgroep van PCSOH en draag hen een warm hart toe. In mijn voormalige werk als maatschappelijk werker heb ik al veel gesprekken gevoerd met cliënten en familie. Indien u onvrede heeft over de zorg die u ontvangt ga ik daar graag met u of uw familie over in gesprek en zal ik u verder informeren over wat ik voor u kan betekenen. Schroom niet om mij te bellen met vragen! Aan mijn dienstverlening zijn geen kosten verbonden.

U kunt mij telefonisch 06 40 31 66 84 of via de mail m.lemmers@zorgstem.nl bereiken. Ik werk op maandag, dinsdag en donderdag. Daarnaast zal ik me de komende tijd af en toe aanwezig zijn op de locaties. Ook dan kunt u bij mij terecht.