023 561 60 00
A+ A+ A+

Dagbesteding bij Zorgerf BoerenGeluk

5 oktober 2021

Zorgerf BoerenGeluk in Nieuw-Vennep biedt zinvolle dagbesteding aan in een prachtige agrarische omgeving en wordt gerund door eigenaren Reinier en Johanneke Geluk. Hun uitgangspunt is: niets moet, alles mag!


Gedurende de dag kunnen allerlei buiten activiteiten worden gedaan, bijvoorbeeld, voeren van dieren (kippen, konijnen, duiven en geiten), verschonen van de dierenverblijven, werken in de moestuin, oogsten van groenten en onderhoudswerk.

De binnenactiviteiten kunnen bijvoorbeeld zijn: zorgen voor de koffie/thee, groente schoonmaken, koken, knutselen, spelletjes doen, bewegingsoefeningen en lezen. Voor degenen die zich even willen terugtrekken, is er de heerlijke luie stoel bij de houtkachel of mensen kunnen ook even op bed gaan liggen.

Vorige maand was het dan eindelijk zover; ons 1e uitje naar BoerenGeluk. Bij binnenkomst stond er een heerlijke taart voor ons klaar en na de koffie zijn we buiten langs alle dieren gewandeld. Na de lunch met een kop soep, hebben we in de tuin genoten van het zonnetje.

Het was een heerlijke dag en we kijken al uit naar de volgende keer. En aangezien dit een maandelijks bezoek wordt met onze bewoners, is dat gelukkig al snel.