023 561 60 00
A+ A+ A+

Persbericht

20 maart 2020

PERSBERICHT 20 maart 2020: PCSOH heeft met ingang van 20 maart 2020 de verpleegafdelingen van zowel locatie Horizon als Westerkim gesloten voor alle bezoek. Lees meer.


PERSBERICHT

Hoofddorp 20 maart 2020

PCSOH heeft met ingang van 20 maart 2020 de verpleegafdelingen van zowel locatie Horizon als Westerkim gesloten voor alle bezoek. Deze maatregel komt voort uit het kabinetsbesluit vanuit de pogingen de effecten van de corona-uitbraak zoveel mogelijk te beperken. In onze zorgcomplexen wonen kwetsbare ouderen en we willen er dan ook alles aan doen om hun veiligheid en gezondheid zoveel mogelijk te beschermen.

We hebben groot respect voor onze medewerkers die onder vaak zeer moeilijke omstandigheden toch doorgaan met het verlenen van liefdevolle zorg. We willen hierbij ook de veiligheid van hen goed in het oog houden. Dit vraagt, zeker in deze hectische tijd, om improvisatievermogen en veel flexibiliteit. Ook sluiten we altijd aan bij de adviezen zoals deze door het RIVM en Actiz (de koepelorganisatie van VVT-organisaties) worden gegeven.

Op onze website worden veel gestelde vragen door mantelzorgers, bewoners en vrijwilligers beantwoord: www.pcsoh.nl.

Voor verdere vragen verwijzen wij u naar de koepelorganisatie voor verpleeghuizen en thuiszorg: www.actiz.nl.