023 561 60 00
A+ A+ A+

Vierde winnaar advent win-actie

20 december 2020

Hierbij maken we de vierde en tevens laatste winnaar van onze advent win-actie bekend.


De laatste winnaar van onze advent actie is bekend! De 4e VVV-bon gaat naar Tamara de Haas; van harte gefeliciteerd! Hieronder leest u over haar mooie kerst traditie.

 

“Hierbij doe ik graag mee aan de advent win actie. Al sinds de actie begon, was ik aan het bedenken met welke kerstgroet/gedicht of anekdote ik mee wilde doen. Ik heb besloten mijn ultieme kerstgevoel met jullie te willen delen.

Toen ik een meisje van 3 jaar was, ging ik voor het eerst kerstwinkelen met mijn vader, op kadootjesjacht voor mijn moeder, gehuld in dikke winterjas, muts, sjaal en wanten. Ik weet nog heel goed in welk winkeltje wij de oorbellen kochten die ik voor haar mocht uitzoeken.

Maar bij die ene keer bleef het niet; het werd een heel mooie traditie. Voor ons was het kerst als we gingen winkelen en uit eten gingen bij McDonalds. We hadden een hoop lol en plezier. En ieder jaar, weer wanneer we gingen, hoorden wij het liedje Flappie van Youp van ’t Hek, ons kerstliedje. Op de terugweg stonden we altijd voor een minuut of 10 stil bij het spoor omdat de VAM trein voorbij kwam, ieder jaar weer.

De laatste keer dat wij gingen winkelen was toen Serious Request op de Grote Markt stond. Wij gingen met veel plezier naar het centrum en wat troffen we daar.... een heel gezellige grote markt, maar helaas alle winkels waren dicht. Maar desondanks hadden we heel veel lol. En wat hoorden we daar..... inderdaad Flappie.

Soms laat gezondheid de mens in de steek, dus helaas doen wij niet meer aan kerstwinkelen. Maar mijn man en dochter hebben deze traditie nu overgenomen met Sinterklaas.

Maar nog steeds wanneer mijn vader en ik Flappie horen is het voor ons kerst. Dat neemt niemand meer van ons af.

Tamara de Haas”
 

Wij willen alle deelnemers ontzéttend bedanken voor hun bijdrage. Uw mooie woorden zijn en worden stuk voor stuk gelezen en gedeeld met onze collega’s en bewoners!