023 561 60 00
A+ A+ A+
Restaurant en maaltijdservice
Welzijn en activiteiten | Restaurant en maaltijdservice | Ontmoetingsgroepen | Activiteiten | Voorzieningen | Agenda | Belevingstuin | Vrienden van Westerkim & Horizon

Restaurant en maaltijdservice

Op de begane grond van Horizon en Westerkim bevindt zich een gezellig restaurant. Het restaurant in Horizon is door de week geopend van 10:00 tot 16:00 uur, in Westerkim kunt u ook al in het weekend terecht. Niet alleen voor bewoners, iedereen is van harte welkom!

Betaling gaat via automatisch incasso. Zo hoeft u nooit te twijfelen of u wel voldoende contant in huis hebt.

Warme maaltijd

Iedere dag kunt u in ons restaurant tussen 12:00 en 13:30 uur terecht voor een verse warme maaltijd. Een driegangenmenu kost € 9,50, of u kunt de gangen los afnemen tegen de volgende prijzen. De tafel is gedekt en de gezelligheid is gratis!

Hoofdgerecht: 7,00 euro
Soep: 1,50 euro
Toetje: 1 euro

Wilt u zich aanmelden of meer informatie ontvangen over de restaurants van PCSOH? Neem dan contact op met onze receptie via 023 561 60 00 (Horizon) of 0252 623 623 (Westerkim).

Maaltijden geserveerd in het atrium van fase 1

Bewoners van Scheiden wonen zorg in Horizon kunnen in het atrium van fase 1 koffie en thee en een warme maaltijd nuttigen. Hiermee hebben we een begin gemaakt met het beleefplein dat we aan het opzetten zijn.

Maaltijdservice

Makkelijk doen? Maak dan gebruik van onze maaltijdservice bij Horizon of Westerkim. U kunt uw maaltijden afhalen bij ons restaurant: gekoeld, warm of 1x per week vriesvers. Wij leveren zeven dagen per week, maar u bepaalt zelf hoe vaak u een maaltijd wilt bestellen.

Woont u in de buurt en bent u om welke reden dan ook niet in de gelegenheid om de maaltijd zelf te halen? Dan kunt u de maaltijd tussen 11.30 en 13.30 uur bij u thuis laten bezorgen (1 euro bezorgkosten).

Meer weten of bestellen? Kom langs of bel (liefst na 13.30 uur) met de keuken van Horizon (023 - 561 6000) of Westerkim (0252 - 623 623).

Activiteiten

In het restaurant worden verschillende activiteiten georganiseerd. Iedere donderdag is er een snackmiddag en op vrijdagmiddag een borrel. Een keer in de drie weken is er een themamaaltijd: een heerlijk driegangendiner met een leuk aansprekend thema.

Uw eigen feest of familiebijeenkomst vieren in ons restaurant? De gastdames en -heren kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden.

 

Gebruik onze handige maaltijdservice

Zeven dagen per week een verse maaltijd, om af te halen of thuis te laten bezorgen. Zowel in Hoofddorp als Nieuw-Vennep.

Maaltijden bestellen

Meer weten?

Neem contact op!