023 561 60 00
A+ A+ A+
Bij PCSOH bent u van alle gemakken voorzien
Welzijn en activiteiten | Restaurant en maaltijdservice | Ontmoetingsgroepen | Activiteiten | Voorzieningen | Agenda | Belevingstuin | Vrienden van Westerkim & Horizon

Voorzieningen

 

Als u woont bij PCSOH, bent u van alle gemakken voorzien. Naast de huiswinkel, kapsalon en wasservice zijn er wekelijks ondernemers die verschillende dingen aanbieden zoals kleding, gehoorondersteuning, schoenen, bloemen en kaarten. Lees hier meer over onze huiswinkels, de kapsalon, wasservice en andere voorzieningen.

 

Huiswinkel

Op onze beide locaties is een klein winkeltje aanwezig waarin u de hoogst noodzakelijke boodschappen kunt kopen. In de huiswinkel kunt u ook terecht voor een heerlijke koelvers- of vriesvers maaltijd, bereid door de keuken van Horizon.

Openingstijden
Horizon: maandag t/m vrijdag van 10.30 - 12.00 uur
Westerkim: maandag t/m vrijdag van 10.30 - 11.30 uur

 

Kapsalon

Op beide locaties van Stichting PCSOH vindt u een kapsalon. U kunt tijdens openingstijden een afspraak maken.

Westerkim
Hairsan Sandra, tel: 06-44446414
Dinsdag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur

Horizon
Kapsalon ’t Golfje, kapsters Ank en Cora
Dinsdag, woensdag en donderdag van 9:00 tot 17:00 uur
Telefonisch bereikbaar via Horizon: 023-5616000

 

Wasservice

Beide locaties van stichting PCSOH beschikken over een linnenkamer waar u gebruik van kunt maken om uw was te laten doen. Voor u gebruik kunt maken van de wasservice moet uw kleding en ander wasgoed voorzien worden van een merkje met uw naam erop. De linnenkamer kan dit voor u verzorgen. Meer weten of een afspraak maken? Loop even langs bij de linnenkamer op uw locatie.

 

Andere voorzieningen

De dagelijkse zorg wordt gegeven door deskundige krachten: gediplomeerde en deskundige verzorgenden/verpleegkundigen. Daarnaast werkt PCSOH samen met een specialist ouderenzorg en zijn er onder andere ergotherapeuten, fysiotherapeuten en geestelijke verzorgers in beide huizen werkzaam.