023 561 60 00
A+ A+ A+
Werken bij PCSOH
Werken bij | Vacatures | Vrijwilligers

Werken bij

Werken bij PCSOH betekent werken in een kleinschalige organisatie. Je hebt veel eigen regelruimte. Omdat we een kleine organisatie zijn, is je werk divers en heb je met alle facetten van het vak te maken.

We hebben een platte organisatie met korte lijnen. Naast de bestuurder zijn er een 6-tal coördinatoren verantwoordelijk voor hun betreffende afdelingen. Dat is leuk en uitdagend, maar vraagt daarnaast van de medewerkers om mee te denken en zelf aan te pakken. Uiteraard tref je in onze teams betrokken en professionele collega’s.

Als kernwaarden hanteren we naastenliefde, betrouwbaarheid, geborgenheid en verantwoordelijkheid: daar mag jij op rekenen en zo rekenen we ook op jou.

Stage / werk en leren

PCSOH leidt al jaren mensen op. Dat doen we door het bieden van leerling- en stageplaatsen voor mensen die in de zorg willen werken, maar er zijn ook stageplaatsen beschikbaar voor koks in onze eigen keuken en stageplaatsen voor mensen die in een facilitaire functie willen gaan werken. PCSOH is deelnemer aan het wijkleerbedrijf en organiseert ook zelf trainingen/ opleidingen.

Ben je benieuwd of de zorg iets voor jou is? Neem contact met ons op. Je bent altijd welkom voor een oriënterend gesprek of een dagje meelopen.

Bekijk onze vacatures

Benieuwd of je bij ons aan de slag kunt? Bekijk onze vacatures.

Bekijk vacatures

Sabine van Hulzen-Kroon

22 januari 2019

‘Werken bij de PCSOH is als een warm bad. Als je binnenkomt voel je je gelijk thuis. Ik werk in een fijne sfeer met leuke collega's en er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden.’

arrow_forward

Marleen Stokman

22 januari 2019

‘Werk in de ouderenzorg is uitdagend, ik werk met mensen en moet dagelijks inspelen op zich wat voordoet. Voor oplossingen zorgen, dat maakt het werk zo leuk.’

arrow_forward