023 561 60 00
A+ A+ A+
Werken bij PCSOH
Werken bij | Vacatures | Vrijwilligers

Werken bij

Werken bij PCSOH betekent werken in een kleinschalige organisatie. Je hebt veel eigen regelruimte. Omdat we een kleine organisatie zijn, is je werk divers en heb je met alle facetten van het vak te maken.

We hebben een platte organisatie met korte lijnen. Naast de bestuurder zijn er een 4-tal coördinatoren verantwoordelijk voor hun betreffende afdelingen. Je werkt in een betrokken en professioneel team. Je wordt aangemoedigd mee te denken en hebt een grote inbreng. Daardoor blijven we samen ontwikkelen en zorgen we ervoor dat we constant aansluiten bij de steeds veranderende ouderenzorg.

We hebben twee locaties; Horizon in Hoofddorp en Westerkim in Nieuw-Vennep. We bieden wonen, zorg en welzijn aan ongeveer 350 bewoners.

De bewoners van PCSOH voelen zich bij ons thuis… Net als de collega’s! Het is vooral onze kleinschaligheid die daarvoor zorgt. Maar dat is het niet alleen. PCSOH hecht, door haar protestants christelijke achtergrond, sterk aan de waarden; betrouwbaar zijn, geborgenheid bieden, elkaar lief hebben en verantwoordelijkheid dragen.

Dagelijks houden we deze waarden hoog. En dat is merkbaar! PCSOH is hierdoor niet alleen een fijne plek om te wonen, maar ook om te werken. Wil jij dat ook, ergens werken waar je je thuis voelt? Kom dan naar PCSOH!

Stage / werk en leren

PCSOH leidt al jaren mensen op. Dat doen we door het bieden van leerling- en stageplaatsen voor mensen die in de zorg willen werken, maar er zijn ook stageplaatsen beschikbaar voor koks in onze eigen keuken en stageplaatsen voor mensen die in een facilitaire functie willen gaan werken. PCSOH is deelnemer aan het wijkleerbedrijf en organiseert ook zelf trainingen/ opleidingen.

Ben je benieuwd of de zorg iets voor jou is? Neem contact met ons op. Je bent altijd welkom voor een oriënterend gesprek of een dagje meelopen.

Loop eens een dagje mee

Sabine van Hulzen-Kroon

22 januari 2019

‘Werken bij de PCSOH is als een warm bad. Als je binnenkomt voel je je gelijk thuis. Ik werk in een fijne sfeer met leuke collega's en er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden.’

arrow_forward

Marleen Stokman

22 januari 2019

‘Werk in de ouderenzorg is uitdagend, ik werk met mensen en moet dagelijks inspelen op zich wat voordoet. Voor oplossingen zorgen, dat maakt het werk zo leuk.’

arrow_forward