023 561 60 00
A+ A+ A+
Werken bij PCSOH
Werken bij | Vacatures | Vrijwilligers

Werken bij

Ga jij fluitend aan het werk bij PCSOH? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste professionals in de zorg. Persoonlijke aandacht, respect en betrokkenheid staan bij ons voorop. Voor onze bewoners, cliënten én jou als collega. Hier krijgt jouw ambitie alle ruimte. Pak je kans bij PCSOH!

De bewoners van PCSOH voelen zich bij ons thuis… Net als de collega’s! Het is vooral onze kleinschaligheid die daarvoor zorgt. Maar dat is het niet alleen. PCSOH hecht, door haar protestants christelijke achtergrond, sterk aan de waarden; betrouwbaar zijn, geborgenheid bieden, elkaar lief hebben en verantwoordelijkheid dragen.

Dagelijks houden we deze waarden hoog. En dat is merkbaar! PCSOH is hierdoor niet alleen een fijne plek om te wonen, maar ook om te werken. Wil jij dat ook, ergens werken waar je je thuis voelt? Kom dan werken bij PCSOH!

Word jij onze nieuwe collega?

Neem vrijblijvend contact op met recruitment
Debby de Groot
Maandag 8.00-16.30 uur
Dinsdag 9.00-14.00 uur
Donderdag 9.00-14.00 uur
Mobiel/Whats app: 06-40265390
Emailadres: werkenbij@pcsoh.nl

LET OP: Ben jij  Helpende, Verzorgende of Verpleegkundige en benieuwd hoe werken bij PCSOH is? Loop dan een dagje bij ons mee. 

Loop eens een dagje mee

Sabine van Hulzen-Kroon

22 april 2022

‘Werken bij de PCSOH is als een warm bad. Als je binnenkomt voel je je gelijk thuis. Ik werk in een fijne sfeer met leuke collega's en er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden.’

arrow_forward