023 561 60 00
A+ A+ A+
Gezocht: aanpakkers met hart voor mensen
Werken bij | Vrijwilligers

Werken bij

Houd je van aanpakken en wil jij werken of leren in een gedreven team? Bekijk dan de vacatures en vind jouw droombaan.

Werken bij PCSOH betekent werken in een kleinschalige organisatie. Je hebt veel eigen regelruimte.

PCSOH is actief in de regionale netwerken en betrokken bij de verschillende ontwikkelingen in de ouderenzorg. Voor een kleine organisatie, timmeren we behoorlijk aan de weg.

Omdat we een kleine organisatie zijn, is je werk divers en heb je met alle facetten van het vak te maken. We hebben een platte organisatie met korte lijnen. Naast de bestuurder zijn er een 6-tal coördinatoren verantwoordelijk voor hun betreffende afdelingen. Dat is leuk en uitdagend, maar vraagt daarnaast van de medewerkers om mee te denken en zelf aan te pakken. Uiteraard tref je in onze teams betrokken en professionele collega’s.

Als kernwaarden hanteren we naastenliefde, betrouwbaarheid, geborgenheid en verantwoordelijkheid: daar mag jij op rekenen en zo rekenen we ook op jou.

Stage / werk en leren

PCSOH leidt al jaren mensen op. Dat doen we door het bieden van leerling- en stageplaatsen voor mensen die in de zorg willen werken, maar er zijn ook stageplaatsen beschikbaar voor koks in onze eigen keuken en stageplaatsen voor mensen die in een facilitaire functie willen gaan werken.

PCSOH is deelnemer aan het wijkleerbedrijf en organiseert ook zelf trainingen/ opleidingen.

Mocht je twijfels hebben of de zorg iets voor jou is: neem contact met ons op. Je kan bent altijd welkom voor een oriënterend gesprek of een dagje meelopen.

Open sollicitatie

Wil je graag bij ons werken, maar is er op dit moment geen passende vacature voor jou? Stuur ons jouw open sollicitatie!

Solliciteer nu

Bekijk hier onze huidige vacatures

Verzorgende A niveau 3 Kleinschalig Wonen

22 november 2018

Voor het organisatieonderdeel Kleinschalig Wonen zoeken wij een verzorgende niveau 3 voor 24-36 uur per week.

arrow_forward

Verzorgende A niveau 3 Extramurale Zorg

22 november 2018

Voor het organisatieonderdeel Extramurale zorg zoeken wij een verzorgende niveau 3 voor 24-36 uur per week

arrow_forward

Leerling Verpleegkundige niveau 4

22 november 2018

Wij zoeken leergierige collega's die werken en leren willen combineren! Heb je daar interesse in? Solliciteer dan op deze functie.

arrow_forward

Leerling Verzorgende IG niveau 3

22 november 2018

Wij zoeken leergierige collega's die werken en leren willen combineren! Heb je daar interesse in? Solliciteer dan op deze functie.

arrow_forward

Open sollicitatie

28 november 2018

arrow_forward

Coordinator Intramurale Zorg

3 december 2018

Gezellig in een omgeving werken met vaste collega’s bij onze persoonlijke en kleinschalige locaties in zowel Hoofddorp als Nieuw-Vennep? Klik op de foto voor meer informatie.

arrow_forward