023 561 60 00
A+ A+ A+
Werken bij | Vacatures | Vrijwilligers

Vacatures

Ga jij fluitend aan het werk bij PCSOH? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste professionals in de zorg. Persoonlijke aandacht, respect en betrokkenheid staan bij ons voorop. Voor onze cliënten én jou als collega. Hier krijgt jouw ambitie alle ruimte. Pak je kans bij PCSOH!

Wij zijn een kleinschalige zorgorganisatie met korte lijnen. Juist daardoor maken we in regio Haarlemmermeer het verschil. We hebben twee locaties; Horizon in Hoofddorp en Westerkim in Nieuw-Vennep. We bieden wonen, zorg en welzijn aan ongeveer 350 bewoners.

De bewoners van PCSOH voelen zich bij ons thuis… Net als de collega’s! Het is vooral onze kleinschaligheid die daarvoor zorgt. Maar dat is het niet alleen. PCSOH hecht, door haar protestants christelijke achtergrond, sterk aan de waarden; betrouwbaar zijn, geborgenheid bieden, elkaar lief hebben en verantwoordelijkheid dragen.

Dagelijks houden we deze waarden hoog. En dat is merkbaar! PCSOH is hierdoor niet alleen een fijne plek om te wonen, maar ook om te werken. Wil jij dat ook, ergens werken waar je je thuis voelt? Kom dan naar PCSOH!

Word jij onze nieuwe collega?

Neem contact op met onze recruiter (afdeling HR) Debby de Groot.
Werkdagen: maandag, dinsdag en donderdagochtend.
Telefoonnummer: 06-40265390
Emailadres: werkenbij@pcsoh.nl.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

LET OP: Ben jij Verzorgende of Verpleegkundige en benieuwd hoe werken bij PCSOH is? Loop dan een dagje bij ons mee. Klik op onderstaande button!

Loop eens een dagje mee

Bekijk hier onze huidige vacatures

HR Medewerker

4 oktober 2021

PCSOH gaat haar HR team uitbreiden! Ben jij opgeleid richting HR en op zoek naar een HR functie met diversiteit in een professioneel en vernieuwend team? Dan is dit een interessante vacature voor jou!

arrow_forward

Verzorgende IG nachtdiensten

2 oktober 2021

Ben jij Verzorgende IG en wil je graag werken in nachtdiensten? En wil je graag werken in een rooster dat bij jou past? Dat kan nu bij PCSOH!

arrow_forward

Verpleegkundigen

28 september 2021

Ben jij Verpleegkundige en heb jij kwalitatief goede zorg hoog in het vaandel? En wil je graag betekenisvol werk in de ouderenzorg? Voor onze beide locaties zoeken we een Verpleegkundige!

arrow_forward

Welzijnsoach

28 september 2021

Wil jij een bijdrage leveren aan het brengen van plezier, ontspanning en verbinding bij ouderen? Dan is dit de ideale baan voor jou!

arrow_forward

Flexibele Zorgmedewerkers

21 september 2021

Flexibel werken bij Westerkim en Horizon met een rooster dat bij jou past! Meld je nu aan voor onze Flexpool en maak dagelijks een verschil in de zorg!

arrow_forward

Verpleegkundige nachtdiensten

20 september 2021

Ben jij Verpleegkundige en ben je geboeid en gedreven om te werken in de psychogeriatrie? Haal jij voldoening uit het voor elkaar boksen van de beste zorg voor deze doelgroep? Kom dan ons nachtteam versterken!

arrow_forward

Teamcoach

13 september 2021

Coachtalent gezocht! Wil jij een verschil maken in de zorg? Reageer dan nu!

arrow_forward

Parttime Huiskamerbegeleider

12 september 2021

Ben jij een echte multitasker die graag de omgeving op orde houdt zonder het welzijn van anderen uit het oog te verliezen? Dan is dit de ideale baan voor jou!

arrow_forward