023 561 60 00
A+ A+ A+
Vacatures
Werken bij | Vacatures | Vrijwilligers

Vacatures

Ga jij fluitend aan het werk bij PCSOH? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste professionals in de zorg. Persoonlijke aandacht, respect en betrokkenheid staan bij ons voorop. Voor onze bewoners, cliënten én jou als collega. Hier krijgt jouw ambitie alle ruimte. Pak je kans bij PCSOH!

De bewoners van PCSOH voelen zich bij ons thuis… Net als de collega’s! Het is vooral onze kleinschaligheid die daarvoor zorgt. Maar dat is het niet alleen. PCSOH hecht, door haar protestants christelijke achtergrond, sterk aan de waarden; betrouwbaar zijn, geborgenheid bieden, elkaar lief hebben en verantwoordelijkheid dragen.

Dagelijks houden we deze waarden hoog. En dat is merkbaar! PCSOH is hierdoor niet alleen een fijne plek om te wonen, maar ook om te werken. Wil jij dat ook, ergens werken waar je je thuis voelt? Kom dan werken bij PCSOH!

Word jij onze nieuwe collega?

Neem vrijblijvend contact op met recruitment
Debby de Groot
Maandag 8.00-16.30 uur
Dinsdag 9.00-14.00 uur
Donderdag 9.00-14.00 uur
Mobiel/Whats app: 06-40265390
Emailadres: werkenbij@pcsoh.nl

LET OP: Ben jij Helpende, Verzorgende of Verpleegkundige en benieuwd hoe werken bij PCSOH is? Loop dan een dagje bij ons mee. Klik op onderstaande button!

Loop eens een dagje mee

Bekijk hier onze huidige vacatures

Zij-instroom Verzorgende IG

22 september 2022

Werken met ouderen, in de zorg… Dat is de baan waar jij van droomt. Maar hoe doe je dat als je geen zorgopleiding hebt? Dat doe je bij PCSOH!

arrow_forward

Verpleegkundige

19 september 2022

Als jij wilt werken in een rooster dat bij jou past, is PCSOH de plek voor jou!

arrow_forward

Keukenassistent

5 september 2022

Heb jij affiniteit met koken en ervaring in de horeca? Kom dan ons enthousiaste keukenteam versterken!

arrow_forward

Verzorgende IG VPT

29 augustus 2022

Wil jij onderdeel worden van een enthousiast Zorgteam? Ervoor zorgen dat ouderen langer kunnen wonen in hun eigen vertrouwde huis? Solliciteer hier!

arrow_forward

Verpleegkundige VPT

29 augustus 2022

Deskundig, betekenisvol en kwalitatief goed werk verzetten. Als dat is wat jij als Verpleegkundige zoekt, solliciteer dan direct en kom het VPT-team versterken!

arrow_forward

Verzorgende IG Nachtalarmering

22 augustus 2022

Wil jij dat ouderen in de Haarlemmermeer langer thuis kunnen wonen? En dat met een veilig gevoel kunnen doen? En werk jij graag in de nacht? Lees dan gauw verder!

arrow_forward

Helpende/Helpende + Intramuraal

20 augustus 2022

Heb jij affiniteit met ouderen en wil jij hen graag bijstaan op hun oude dag? En hen de zorg en aandacht geven die zij verdienen? Lees hier meer!

arrow_forward

Helpende/Helpende + VPT

15 augustus 2022

Wil jij onderdeel worden van een enthousiast Zorgteam? Samen bouwen aan een nieuw project Volledig Pakket Thuis? Dan zijn wij op zoek naar jou!

arrow_forward