023 561 60 00
A+ A+ A+
Vacatures
Werken bij | Vacatures | Vrijwilligers

Vacatures

Ga jij fluitend aan het werk bij PCSOH? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste professionals in de zorg. Persoonlijke aandacht, respect en betrokkenheid staan bij ons voorop. Voor onze bewoners, cliënten én jou als collega. Hier krijgt jouw ambitie alle ruimte. Pak je kans bij PCSOH!

De bewoners van PCSOH voelen zich bij ons thuis… Net als de collega’s! Het is vooral onze kleinschaligheid die daarvoor zorgt. Maar dat is het niet alleen. PCSOH hecht, door haar protestants christelijke achtergrond, sterk aan de waarden; betrouwbaar zijn, geborgenheid bieden, elkaar lief hebben en verantwoordelijkheid dragen.

Dagelijks houden we deze waarden hoog. En dat is merkbaar! PCSOH is hierdoor niet alleen een fijne plek om te wonen, maar ook om te werken. Wil jij dat ook, ergens werken waar je je thuis voelt? Kom dan werken bij PCSOH!

Word jij onze nieuwe collega?

Neem vrijblijvend contact op met recruitment
Debby de Groot
Maandag 8.00-16.30 uur
Dinsdag 9.00-14.00 uur
Donderdag 9.00-14.00 uur
Mobiel/Whats app: 06-40265390
Emailadres: werkenbij@pcsoh.nl

LET OP: Ben jij Helpende, Verzorgende of Verpleegkundige en benieuwd hoe werken bij PCSOH is? Loop dan een dagje bij ons mee. Klik op onderstaande button!

Loop eens een dagje mee

Bekijk hier onze huidige vacatures

Manager Ondersteunende Diensten

28 maart 2023

Ben jij leidinggevende en het type dat van veel afwisseling houdt? En heb je graag verantwoordelijkheid? Dan is deze vacature iets voor jou!

arrow_forward

Manager Zorg & Welzijn

21 maart 2023

Is leiding geven helemaal jouw vak en heb je ervaring in de zorg? Ben jij gedreven om de beste zorg neer te zetten? Dan is deze verantwoordelijke baan iets voor jou!

arrow_forward

Meewerkend Teamleider(s) Zorg

16 maart 2023

Ben jij Teamleider Zorg en op zoek naar een nieuwe werkplek? Of ben jij Verzorgende IG en klaar voor je volgende move? Lees hier verder!

arrow_forward

Verandercoach

16 maart 2023

Ben jij coach en zit teams in hun kracht zetten in jouw DNA? Heb jij goed organisatie inzicht en bruis je zelf van de energie? Dan is deze vacature iets voor jou!

arrow_forward

Verzorgende IG Nachtalarmering

15 maart 2023

Wil jij dat ouderen 's nachts met een gerust hart slapen? Kom dan werken als Verzorgende IG Nachtalarmering en stel je beschikbaar voor bereikbaarheidsdiensten.

arrow_forward

Flexwerkers Restaurant/Huishouding

15 maart 2023

Heb jij ervaring met horeca en/of huishouding en wil je graag flexibel werken? Lees dan verder!

arrow_forward

Leerlingen Verzorgende IG – BBL

14 maart 2023

Een BBL opleiding Verzorgende IG volgen met deskundige en ervaren praktijkopleiders? Dan zit je bij PCSOH goed!

arrow_forward

Helpende

14 maart 2023

Heb jij affiniteit met ouderen en wil jij hen graag bijstaan op hun oude dag? En hen de zorg en aandacht geven die zij verdienen? Lees hier meer!

arrow_forward

Huiskamerbegeleider

13 maart 2023

Ben jij een echte multitasker die graag de omgeving op orde houdt zonder het welzijn van anderen uit het oog te verliezen? Dan is dit de ideale baan voor jou!

arrow_forward

Verzorgende IG

12 maart 2023

Wil jij onderdeel worden van een enthousiast Zorgteam? Ervoor zorgen dat ouderen langer kunnen wonen in hun eigen vertrouwde huis? Solliciteer hier!

arrow_forward

Zij-instroom Verzorgende IG

12 maart 2023

Werken met ouderen, in de zorg… Dat is de baan waar jij van droomt. Maar hoe doe je dat als je geen zorgopleiding hebt? Dat doe je bij PCSOH!

arrow_forward

Flexen in de Zorg

10 maart 2023

Te volle agenda? Kom flexen bij Westerkim en Horizon en werk wanneer het jou uit komt!

arrow_forward

Verpleegkundige

1 maart 2023

Deskundig, betekenisvol en kwalitatief goed werk verzetten. Als dat is wat jij als Verpleegkundige zoekt, solliciteer dan direct!

arrow_forward

Vrijwilligerswerk

1 maart 2023

Heb jij zo nu en dan ergens een uurtje over? Zet dan jouw tijd en talenten om in vrijwillig werk in de ouderenzorg! Want samen is beter dan alleen. Dat geldt toch voor iedereen!

arrow_forward