023 561 60 00
A+ A+ A+
Vacatures
Werken bij | Vacatures | Vrijwilligers

Vacatures

Ga jij fluitend aan het werk bij PCSOH? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste professionals in de zorg. Persoonlijke aandacht, respect en betrokkenheid staan bij ons voorop. Voor onze bewoners, cliënten én jou als collega. Hier krijgt jouw ambitie alle ruimte. Pak je kans bij PCSOH!

De bewoners van PCSOH voelen zich bij ons thuis… Net als de collega’s! Het is vooral onze kleinschaligheid die daarvoor zorgt. Maar dat is het niet alleen. PCSOH hecht, door haar protestants christelijke achtergrond, sterk aan de waarden; betrouwbaar zijn, geborgenheid bieden, elkaar lief hebben en verantwoordelijkheid dragen.

Dagelijks houden we deze waarden hoog. En dat is merkbaar! PCSOH is hierdoor niet alleen een fijne plek om te wonen, maar ook om te werken. Wil jij dat ook, ergens werken waar je je thuis voelt? Kom dan werken bij PCSOH!

Word jij onze nieuwe collega?

Neem vrijblijvend contact op met recruitment
Debby de Groot
Maandag 8.00-16.30 uur
Dinsdag 9.00-14.00 uur
Donderdag 9.00-14.00 uur
Mobiel/Whats app: 06-40265390
Emailadres: werkenbij@pcsoh.nl

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

LET OP: Ben jij Verzorgende of Verpleegkundige en benieuwd hoe werken bij PCSOH is? Loop dan een dagje bij ons mee. Klik op onderstaande button!

Loop eens een dagje mee

Bekijk hier onze huidige vacatures

Vakantiekrachten

20 juni 2022

Ben jij die vakantiekanjer die ons tijdens de schoolvakanties komt ondersteunen? Of zoek je een leuke bijbaan? Meld je dan aan!

arrow_forward

Facilitair Medewerker

16 juni 2022

Ben jij dienstverlenend en heb je technische ervaring? En wil je ook een bijdrage leveren aan ouderenzorg? Neem dan contact op!

arrow_forward

Helpende/Helpende + Intramuraal

14 juni 2022

Heb jij affiniteit met ouderen en wil jij hen graag bijstaan op hun oude dag? En hen de zorg en aandacht geven die zij verdienen? Lees hier meer!

arrow_forward

Helpende/Helpende + VPT

13 juni 2022

Wil jij onderdeel worden van een enthousiast Zorgteam? Samen bouwen aan een nieuw project Volledig Pakket Thuis? Dan zijn wij op zoek naar jou!

arrow_forward

(GZ-)Psycholoog

9 juni 2022

Werken in een actieve en enthousiaste vakgroep van behandelaren bij een warme kleinschalige organisatie? Solliciteer hier!

arrow_forward

Verpleegkundige VPT

27 mei 2022

Deskundig, betekenisvol en kwalitatief goed werk verzetten. Als dat is wat jij als Verpleegkundige zoekt, solliciteer dan direct en kom het VPT-team versterken!

arrow_forward

Verzorgende IG VPT

26 mei 2022

Wil jij onderdeel worden van een enthousiast Zorgteam? Ervoor zorgen dat ouderen langer kunnen wonen in hun eigen vertrouwde huis? Solliciteer hier!

arrow_forward

Huiskamerbegeleiders VPT

26 mei 2022

Wil jij onderdeel worden van een enthousiast Zorgteam? Samen bouwen aan een nieuw project Volledig Pakket Thuis? Dan zijn wij op zoek naar jou!

arrow_forward

Verzorgende IG Nachtalarmering

25 mei 2022

Wil jij ervoor zorgen dat ouderen in de Haarlemmermeer langer thuis kunnen wonen? En zij dat ook met een veilig gevoel kunnen doen? En werk jij graag in de nacht? Lees dan gauw verder!

arrow_forward

Leerlingen Verzorgende IG – BBL

24 mei 2022

Verzorgende IG worden in een warme en betrokken leeromgeving? Met deskundige en ervaren praktijkopleiders en werkbegeleiders? Dan ben je bij PCSOH aan het juiste adres!

arrow_forward

Zij-instroom Verzorgende IG

24 mei 2022

Werken met ouderen, in de zorg… Dat is de baan waar jij nu eigenlijk van droomt. Maar hoe doe je dat als je geen zorgopleiding hebt? Dat doe je bij PCSOH!

arrow_forward

Huiskamerbegeleider

22 mei 2022

Ben jij een echte multitasker die graag de omgeving op orde houdt zonder het welzijn van anderen uit het oog te verliezen? Dan is dit de ideale baan voor jou!

arrow_forward

Zorgmedewerkers Flex

5 april 2022

Flexibel werken bij Westerkim en Horizon met een rooster dat bij jou past! Meld je nu aan voor onze Flexpool en maak dagelijks een verschil in de zorg!

arrow_forward