023 561 60 00
A+ A+ A+
Werken bij | Vacatures | Vrijwilligers

Vacatures

Ga jij fluitend aan het werk bij PCSOH? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste professionals in de zorg. Persoonlijke aandacht, respect en betrokkenheid staan bij ons voorop. Voor onze cliënten én jou als collega. Hier krijgt jouw ambitie alle ruimte. Pak je kans bij PCSOH!

Wij zijn een kleinschalige zorgorganisatie met korte lijnen. Juist daardoor maken we in regio Haarlemmermeer het verschil. We hebben twee locaties; Horizon in Hoofddorp en Westerkim in Nieuw-Vennep. We bieden wonen, zorg en welzijn aan ongeveer 350 bewoners.

De bewoners van PCSOH voelen zich bij ons thuis… Net als de collega’s! Het is vooral onze kleinschaligheid die daarvoor zorgt. Maar dat is het niet alleen. PCSOH hecht, door haar protestants christelijke achtergrond, sterk aan de waarden; betrouwbaar zijn, geborgenheid bieden, elkaar lief hebben en verantwoordelijkheid dragen.

Dagelijks houden we deze waarden hoog. En dat is merkbaar! PCSOH is hierdoor niet alleen een fijne plek om te wonen, maar ook om te werken. Wil jij dat ook, ergens werken waar je je thuis voelt? Kom dan naar PCSOH!

Word jij onze nieuwe collega?

Neem contact op met onze recruiter (afdeling HR) Debby de Groot.
Werkdagen: maandag, dinsdag en donderdagochtend.
Telefoonnummer: 06-40265390
Emailadres: werkenbij@pcsoh.nl.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

LET OP: Ben jij Verzorgende of Verpleegkundige en benieuwd hoe werken bij PCSOH is? Loop dan een dagje bij ons mee. Klik op onderstaande button!

Loop eens een dagje mee

Bekijk hier onze huidige vacatures

Allround ICT Medewerker

13 januari 2022

Ben jij ICT Medewerker en wil jij een veelzijdige baan? Werken in een omgeving waar geen dag hetzelfde is? Dan is dit de juiste baan voor jou!

arrow_forward

Verzorgende IG nachtdiensten

10 januari 2022

Ben jij Verzorgende IG en wil je graag werken in nachtdiensten? En wil je graag werken in een rooster dat bij jou past? Dat kan nu bij PCSOH!

arrow_forward

Verzorgende IG

10 januari 2022

Ben jij Verzorgende IG en wil je graag werken in een rooster dat bij jou past? Dan ligt er een mooie kans voor jou bij PCSOH!

arrow_forward

Helpende B+

10 januari 2022

PCSOH is kleinschalig. Daarom geef je naast het verlenen van de beste zorg ook persoonlijke aandacht, juist hetgeen jij belangrijk vindt!

arrow_forward

Zorgmedewerkers Flex

2 januari 2022

Flexibel werken bij Westerkim en Horizon met een rooster dat bij jou past! Meld je nu aan voor onze Flexpool en maak dagelijks een verschil in de zorg!

arrow_forward

Bestuurslid Stichting Vrienden van Westerkim & Horizon

20 december 2021

Jij gaat als vrijwilliger werk verzetten MET betekenis. Werk waarbij jij een bijdrage gaat leveren aan het geluksgevoel van ouderen. HOE? Door het werven van donateurs!

arrow_forward

Verpleegkundigen

15 december 2021

Ben jij Verpleegkundige en heb jij kwalitatief goede zorg hoog in het vaandel? En wil je graag betekenisvol werk in de ouderenzorg? Voor onze beide locaties zoeken we een Verpleegkundige!

arrow_forward

Teamcoach

12 december 2021

Coachtalent gezocht! Wil jij ervoor zorgen dat collega’s met plezier naar hun werk gaan? En bijdragen aan hun persoonlijke ontwikkeling? Solliciteer dan bij PCSOH!

arrow_forward

Parttime Gastvrouw/Gastheer

29 november 2021

Heb jij affiniteit met horeca en ben je een dienstverlenend type? Dan is deze veelzijdige functie als Gastvrouw/Gastheer zeker iets voor jou!

arrow_forward