023 561 60 00
A+ A+ A+
Zelfstandig wonen met alle zorg binnen handbereik

Wonen in een huurappartement

U bent vitaal en trekt er nog graag op uit. Toch is het een prettig idee om dicht bij een zorgcentrum te wonen. Dicht bij professionele zorgverleners, leeftijdgenoten en uiteenlopende voorzieningen. Dat kan in een van onze comfortabele aanleunwoningen.

U bent als bewoner van een seniorenappartement slechts één deur verwijderd van zorg, aandacht en ontspanning. U kunt bijvoorbeeld gebruikmaken van de ontspanningsbijeenkomsten, kapsalon, sporten, biljarten, het winkeltje, bingo, de gezamenlijke maaltijd en andere activiteiten. Bovendien onderneemt de actieve buurtvereniging allerlei activiteiten. Alle appartementen in Hoofddorp zijn aangesloten op het interne alarmsysteem. In geval van nood staan onze zorgverleners snel voor u klaar.

Hebt u geen behoefte aan extra diensten of contacten? Dan woont u zelfstandig en zonder verplichtingen in een prachtige groene omgeving met alle faciliteiten in de buurt. U kunt zich altijd later alsnog aanmelden voor zorg thuis.

Goed om te weten

  • Voor thuiszorg heeft u een indicatie nodig van onze wijkverpleegkundige.
  • U kunt zich inschrijven voor deze appartementen als u 65 jaar of ouder bent.
  • Lees meer over de huurvoorwaarden en hoe u zich kunt inschrijven op deze pagina.

Aanbod

Zorgappartementen

Zowel binnen Westerkim als Horizon verhuurt PCSOH een aantal appartementen die speciaal geschikt zijn voor mensen die nu al meer zorg nodig hebben. Er zijn twee mogelijkheden:

  1. Deze appartementen huurt u in combinatie met een arrangement “zorg en gemak” waarin is opgenomen de maaltijdservice, wasverzorging, schoonmaak appartement, e.d. Voor de zorg heeft u wel een aparte indicatie nodig.
  2. Een andere mogelijkheid is dat u een zgn. “VPT-indicatie” heeft verkregen. Hierdoor zijn de onderdelen die anders in het arrangement “zorg en gemak” zitten, al opgenomen in de indicatie. U hoeft hiervoor dan niet nog eens een arrangement af te nemen.

De klantbemiddelaar kan u precies informeren over de mogelijkheden van de zorgappartementen. Inschrijven kan via het inschrijfformulier.

Zorg met verblijf?

Kijk dan bij onze zorgappartementen.

Meer weten of direct inschrijven?

Neem contact met ons op, dan bekijken we samen welk appartement het beste bij past.

Schrijf u in

Meer weten?

Neem contact op!