023 561 60 00
A+ A+ A+
Comfortabel wonen met alle zorg die u nodig heeft
Zorg met verblijf | Horizon | Westerkim

Zorg met verblijf

PCSOH heeft twee zorgcentra: Horizon in Hoofddorp en Westerkim in Nieuw-Vennep. Hier woont u huiselijk, warm en veilig, met alle zorg die u nodig heeft. Proef de sfeer en ontdek welk appartement bij u past.

Visie van kleinschalig wonen

Wij bieden wonen, zorg en welzijn op maat, vanuit een persoonsgerichte benadering. U woont beschermd in een plezierige, huiselijke omgeving, waar geborgenheid centraal staat. U behoudt zoveel mogelijk de regie over uw eigen leven. Samen met u, uw familie en/of mantelzorgers, zorgen wij ervoor dat u naar tevredenheid bij ons kunt wonen.

Voor dementerende bewoners is de nabijheid van medewerkers heel belangrijk. Daarom zijn er elke dag huiskamerbegeleiders aanwezig. Samen maken we er een zinvolle dag van. Natuurlijk zijn er naast de huiskamerbegeleider ook verzorgenden en verpleegkundigen aanwezig. Specialisten zoals een specialist ouderengeneeskunde, psycholoog, geestelijk verzorger, fysiotherapeut en ergotherapeut maken onze zorg compleet.

Per 1 januari 2020 moet er in het kader van de Wet zorg en dwang (Wzd) een Cliëntenvertrouwenspersoon (CVP) beschikbaar zijn. Onze bewoners en hun vertegenwoordigers kunnen terecht bij Stichting Zorgstem.