023 561 60 00
A+ A+ A+

Medewerker Flexpool Dagbesteding

9 juli 2024

Ben jij op zoek naar een flexibele baan binnen de ouderenzorg? Krijg jij energie van het verzorgen en begeleiden van activiteiten en werk je graag samen met collega’s in een kleinschalige omgeving? Kom dan bij ons werken in de flexpool!


Ben jij op zoek naar een flexibele baan binnen de ouderenzorg? Krijg jij energie van het verzorgen en begeleiden van activiteiten en werk je graag samen met collega’s in een kleinschalige omgeving? Kom dan bij ons werken in de flexpool!

  • Flexibele uren en werken op basis van jouw eigen beschikbaarheid
  • Op twee locaties in Hoofddorp (de Horizon en de Ark)  
  • Bruto € 2156,25 en maximaal € 2616,15 op basis van 36 uur  

DIT DOE JIJ  

Op de dagbesteding staan gezelligheid en betekenisvolle activiteiten centraal. En dat is precies waar jij in de flexpool om de hoek komt kijken! De dagbesteding is ingericht voor thuiswonende ouderen die hun cognitieve vaardigheden willen trainen en zo lang mogelijk zelfstandig thuis willen blijven wonen. Daarnaast biedt de dagbesteding een vaste dagstructuur en dragen sociale contacten bij aan het tegengaan van eenzaamheid.

Jij biedt verschillende activiteiten aan om dit doel te bereiken en begeleid ouderen hierbij. Je bent een fijn aanspreekpunt en zorgt ervoor dat ouderen zich op hun gemak voelen.

Herken jij jezelf hierin en krijg je energie van deze doelgroep? Dan ben je bij ons van harte welkom in de flexpool!

DIT KRIJG JE  

- Werken op twee locaties met een informele en huiselijke sfeer;  
- Een werkomgeving waar eigen initiatief wordt gewaardeerd en gestimuleerd; 
- Een jaarcontract met uitzicht op een contract van onbepaalde tijd; 
- Salaris conform cao VVT - FWG 15. Dat betekent minimaal €2156,25 en maximaal €2616,15) bruto per maand op basis van 36 uur;  
- Een jaarlijkse eindejaarsuitkering 8,33%; 
- Jaarlijks 8% vakantiegeld;  
- 237,4 vakantieuren per jaar (op basis van 36 uur per week);  
- Fietsenplan, korting op het kopen van computer/tablets of voordelig sporten;  
- Collectiviteitskorting voor je zorgverzekering; 
- Collectiviteitsverzekering voor je particuliere verzekeringen. 

DIT BRENG JE MEE  

- Ervaring met het werken in de ouderenzorg is een pré, maar geen vereiste;    
- Je bent zelfstandig, klantvriendelijk en oplossingsgericht; 
- Je hebt respect voor verschillende levensovertuigingen; 
- Je bent flexibel inzetbaar en vind het werken op twee locaties geen probleem.  

WAAR GA JE WERKEN 

Stichting PCSOH is een kleinschalige zorgorganisatie met korte lijnen. Juist daardoor maken we in regio Haarlemmermeer het verschil. We hebben twee locaties; Horizon in Hoofddorp en Westerkim in Nieuw-Vennep. We bieden wonen, zorg en welzijn aan ongeveer 350 bewoners. 

Persoonlijke aandacht, respect en betrokkenheid staan voorop. Voor onze bewoners én voor jou als collega. Hier krijgt jouw ambitie alle ruimte. Pak je kans bij PCSOH! 

Het is fijn als je jezelf herkent in de volgende kernwaarden: betrouwbaarheid, elkaar lief hebben, geborgenheid en verantwoordelijkheid.   

Klinkt dit als iets voor jou, solliciteer dan nu! 
Solliciteren ingewikkeld? Nee hoor, dat doe je binnen 1 minuut! Meld je aan met jouw CV en motivatiebrief of verstuur deze per mail.  

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan even contact op met Alice Vrolijk of Fatime van den Bosch (HR) op 023 – 561 60 00. Mailen mag natuurlijk ook naar werkenbij@pcsoh.nl

Meld je aan