023 561 60 00
A+ A+ A+

Coordinator Intramurale Zorg

3 december 2018

Gezellig in een omgeving werken met vaste collega’s bij onze persoonlijke en kleinschalige locaties in zowel Hoofddorp als Nieuw-Vennep? Klik op de foto voor meer informatie.


Als coördinator intramurale zorg ben je verantwoordelijk voor alle teams van Horizon en Westerkim binnen kleinschalig wonen bestaande uit ongeveer 90 medewerkers. In deze functie onderhoud je contacten met cliënten, los je problemen op en adviseer je over het plaatsingsbeleid. Als MT lid, neem je deel aan relevante overlegvormen, voer je het HR-beleid uit en bewaak je de inzet van medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor het budget en ziet toe op de realisatie van de productieafspraken. Je kunt zaken snel oppakken, houdt het overzicht en durft besluiten te nemen. Je beschikt over goede sociale vaardigheden en toont respect bij het te woord staan van cliënten.

Profiel
- Zelfstandig, klantvriendelijk en ondernemend
- Goede sociale vaardigheden en omgangsvormen
- Besluitvaardig, initiatiefrijk en je weet het overzicht te houden
- HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur ervaring in de ouderenzorg
- Respect voor verschillende levensovertuigingen

Wij bieden
- Salaris conform cao VVT
- Eindejaarsuitkering van 7,4%
- 32-36 urige werkweek

Klinkt dit als iets voor jou, solliciteer dan nu.

Voor meer informatie, bel naar Erik Zwart, bestuurder: 023 56 16 000. Je kunt jouw sollicitatie, voorzien van CV mailen naar werkenbij@pcsoh.nl, richt deze aan Judith van der Peet.

Solliciteer nu bij ons!