023 561 60 00
A+ A+ A+

Leerling Verzorgende IG niveau 3

28 april 2019

Wij zoeken leergierige collega's die werken en leren willen combineren! Heb je daar interesse in? Solliciteer dan op deze functie.


Met ingang van september 2019 is er bij de Stichting PCSOH plaats voor een

Leerling Verzorgende IG niveau 3

Je bent een proactief, cliëntgericht en leergierig persoon die zich graag verder wil ontwikkelen binnen de ouderenzorg. Je bent gericht op samenwerking, in staat tot zelfreflectie en je weet werken en leren goed te combineren.

Het betreft een 3-jarige opleiding via de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL). Heb je een VMBO-kader opleiding gedaan (sector zorg en welzijn), of ben je in het bezit van een diploma Helpende Zorg (en Welzijn), dan word je uitgenodigd te solliciteren naar deze leerlingenplaats.

Binnen Stichting PCSOH krijg jij deskundige begeleiding en de ruimte om te leren binnen de teams. Daarnaast biedt Stichting PCSOH jou de gelegenheid verschillende zorgcategorieën te leren kennen door te rouleren tussen diverse afdelingen en/of locaties.

Dienstverband:
Minimaal 28 uur per week

Salaris:
- Conform CAO VVT
- Vergoeding studie- en reiskosten volgens scholingsbeleid Stichting PCSOH

Informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tannie van Galen, Coördinator Praktijkopleiding. Telefoon: 023 5616000/0252 623623

Sollicitatie
Je sollicitatiebrief en c.v. kun je mailen naar werkenbij@pcsoh.nl.

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en het opvragen van referenties maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Solliciteer nu bij ons!