023 561 60 00
A+ A+ A+

Verzorgende IG nachtdiensten

22 april 2021

Ben jij Verzorgende IG en wil je graag werken in nachtdiensten? En wil je graag werken in een rooster dat bij jou past? Dat kan nu bij PCSOH!


Werken in de ouderenzorg, met aandacht voor de bewoners EN voor jou!

Stichting PCSOH is een kleinschalige zorgorganisatie met korte lijnen. We bieden wonen, zorg en welzijn aan ongeveer 350 bewoners in Horizon te Hoofddorp en Westerkim te Nieuw-Vennep. Juist door onze kleinschaligheid voelen onze bewoners zich bij ons thuis. Net als onze collega’s! Wil jij net als hen ook ergens werken waar je je thuis voelt? Kom dan werken bij PCSOH!


PCSOH is per direct op zoek naar een

Verzorgende IG nachtdiensten
(20-28 uur per week) 


Wat ga je doen?
Ben jij Verzorgende IG en wil je graag werken in nachtdiensten? En wil je graag werken in een rooster dat bij jou past? Dat kan nu bij PCSOH! Werken in nachtdiensten doe je bij PCSOH in een hecht team. Je werkt altijd samen met een collega en met een achterwacht. Met elkaar maak je dagelijks een verschil voor de bewoners. Niet alleen door jouw professionele inzet als Verzorgende maar ook door wie jij bent. Met jouw betrokkenheid en warme persoonlijkheid breng jij de bewoners niet alleen goede zorg maar ook een fijne en vertrouwde woonomgeving. Je zult naast het geven van lichamelijke verzorging verpleegtechnische handelingen doen, medicijnen toedienen en rapportages maken. Samen met het team werk je naar professionaliteit, persoonlijke ontwikkeling en een goede workflow. PCSOH is kleinschalig en heeft een eigen keuken en linnenkamer. Dit geeft jou tijd, focus en aandacht voor het verlenen van de beste zorg aan onze bewoners, juist hetgeen jij goed in bent!
 

Wat breng je mee?
- Uiteraard een MBO opleiding Verzorgende IG niveau 3;
- Je bent beschikbaar voor nachtdiensten;
- Je voelt je thuis in een team waar professionaliteit, persoonlijk ontwikkelen en een goede workflow de uitgangspunten zijn;
- Je houdt van werken in een klein team;
- Overzicht behouden in hectiek gaat je goed af;
- Werken op beide locaties vind je leuk en je hebt eigen vervoer; 
- Door haar protestants christelijke achtergrond hecht PCSOH waarde aan betrouwbaarheid, elkaar lief hebben, geborgenheid en verantwoordelijkheid. Hierin herken jij jezelf.
 

Wat krijg je daarvoor terug?
- Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
- Werken in een rooster dat bij je past;
- Een werkomgeving waar eigen initiatief wordt gewaardeerd en gestimuleerd;
- Salaris conform cao VVT - FWG 40 (bruto min. € 2007,97 en max.
€ 2971,05) o.b.v. 36 uur per week exclusief ORT;
- Eindejaarsuitkering 8,33 %;
- 202,4 vakantieuren + 35 extra bovenwettelijke vakantieuren per jaar o.b.v. 36 uur per week;
- Fietsenplan;
- Collectiviteitskorting voor je zorgverzekering;
- Collectiviteitsverzekering voor je particuliere verzekeringen.


Klinkt dit als iets voor jou, solliciteer dan nu!
Voor vragen kun je bellen naar Debby de Groot, recruiter,  06 40265390 (werkdagen maandag, dinsdag, donderdagochtend). Je kunt jouw sollicitatie, voorzien van CV, mailen naar werkenbij@pcsoh.nl t.a.v. Debby de Groot.

Solliciteer nu